www.diyabetix.com Diyabetix 'ten Merhabalar
Şekersiz, tatlandırıcısız SAĞLIKLI BESLENME tercihlerinizde size yardımcı olacağımız TATLI, DONDURMA ve ÇİKOLATA ürünlerimizle
R10.net platformunda satış konumuzu açıyorum.
Ürünlerimizde kesinlikle kimyasal tatlandırıcı maddeler kullanılmamakta, bitkisel ürünler (Stevia) ile tat sağlanmaktadır.
- Sevdiklerinize sağlıklı çikolata, tatlı yedirmek isteyenler
- Diyet yapanlar
- Diyabet hastaları, çölyak hastaları, veganlığı benimsemiş kişiler
Piyasada satılan günlük
normal gıdalarla arasında hiçbir tat farkı olmayan baklavasından, özel üretim diyet yiyecekler ve vegan dondurmasına kadar üretip, piyasaya sunuyoruz..!
Şekersiz Baklava
Şekersiz Dondurma
Şekersiz Çikolata
Vegan Baklava
Vegan Dondurma
Diyabetix 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde 20 TL indirim için konu üzerinden iletişime geçebilirsiniz...
Tatlı bugün geldi. Tadı çok güzel, "diyabete göre olmayan" tatlılardan tat bakımından farkı yok. Zevkle tüketilebilecek şekilde. Teşekkürler
Baklavalarınız Çarşamba günü saat 17:00 gibi elime ulaştı ve hemen afiyetle demli bir çay eşliğinde 5 dilimini yedim. Yorumu hemen yapmak istemedim çünkü mide yanması vs yapacak mı görmek istedim.
İlk olarak ürün güzel paketlenmiştii. Paketin dışına çıkmış şerbet yoktu ve her yer yapış yapış değildi, bu benim için öneml bir husus. En öenmli kısıma gelirsek, tadı gerçekten güzeldi. Normal baklavalardan pek bir fark göremedim ben. Dediğim gibi 5 dilimi afiyetle yedim ve midemde herhangi bir yanma, ekşime vs olmadı.
Sonuç olarak kargo ile baklava siparişi verilmez önyargımı kırdınız. Çevreme de önerdiğim yeni bir tat ile beni tanıştırdığınız için teşekkür ederim.