Merhabalar Sevgili R10 Sakinleri,

Gıda mühendisi olarak üniversiteden mezun olduktan sonra şu an birincilikle girdiğim 2. üniversitemi %100 burslu olarak okuyorum dijital pazarlama ve reklamcılık üzerine.

Okulu kazandığım andan itibaren hedefim 2 sene içerisinde kendimi en iyi şekilde geliştirmekti. Okuldan memnun olsam da 2 yıllık bölüm olması ve konu miktarının çok olması nedeniyle özellikle sosyal medya yönetimi ve araçlarının kullanımının öğrenilmesi gibi deneyerek ve zamanla öğrenilecek kısımlar eksik kalıyor. Hocalarımızın "bulabildiğiniz kadar çok kişi ve firma için ücretli/ücretsiz sosyal medya hesapları yönetin ki proföyünüz olsun" tavsiyesiyle şu an kendimce sosyal medya hesapları yönetmeye başlayacağım. İleride belki bu işi bir ajans oluşturarak yapmak istiyorum. (İsmini bile buldum Lakin kaliteli bir şekilde sosyal medya hesabı yönetiminin başlangıç noktası nedir, nasıl ilerlenir bir yol haritasına ihtiyacım var. Evet, eğitimler var internet üzerinde ama ya eskiler ya da bildiğim konular çok detaylıyken bilmediklerim çok kısa. Şu an facebook business manager hesabı oluşturdum ve bulabildiğim kişilere bu hizmeti giderek daha kaliteli bir hale getirerek vermek istedim ama daha hesapları bağlamada bile sorun yaşıyorum.

Sadede gelirsem, sosyal medya hesaplarını en iyi şekilde ve tüm detaylarıyla yönetmeyi (business manager, reklam vb. özelliklerle bir bütün olarak) ücretli ya da ücretsiz bir eğitimle verebilecek işin erbabı biri varsa ve iletişime geçerse çok sevinirim. Şimdiden tavsiye veren herkese teşekkür ederim.

Not: Tüm bu anlattıklarım sebebiyle R10 üyeliği alabildiğimi gördüğümde çok çok sevindim açıkçası. Yıllar önce de üye olmak istemiş, başaramamıştım. Buradan ve sizlerden çok şey öğreneceğime ve çok iyi bir network edinebileceğime inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.