benim tek kalem satışım yoktur r10 da elimdeki sitelerimin ihtiyaçlarını karşılamak için bir şeyler alırım. fakat davetiye aldığım kişi hocam dolandırma işin olmazda birine atarlanıp söversen ben mahcup olurum demişti. defalarca okudum forum kurallarını. davetiye satışından 18 + satışlara kadar bir çok şey gözüme çarpıyor. report etme gibi bir huyum yoktur. fakat yeni gelen arkadaşlara forum kuralları cezai işlem durumuna gelmelerinden önce bir şekilde anlatılmalı. arada bildirim gelebilir. mail gidebilir. ne bilim. çoğunun art niyetli olduğunu düşünmüyorum fakat ben r10 da hiç yokken dahi biliyordum davetiye satışının yasak olduğunu. çünkü davetiye alacaktım kaç tane sitede gördüm yasak diye. şimdi r10 da konu açıyorlar davetiyem satılıktır diye. bu insanlar bunu art niyetli yapmıyorlar yapacak olsalar saklı gizli yaparlar. fakat hata şurada adam formatı okumaya üşeniyor konu açıyor davetiye satışı serbest mi diye birisi gelsin bana formatı okusun diyor. bu rahatlığın hastasıyım bende.
Önceden bir zorluğu vardı r10'a katılmanın şuanda içeride kuralları okumaktan aciz insanlar var okuyan kurallara göre davranan insanları tenzih ederim tabi