Aslında biliyorduk değil HAFIZ! İkiyüzlülük. Evet benimde bir şeyler alma ihtiyacım oldu gittim ve aldım almak zorundaydım, evimde eksik olan şeyler vardı almam gereken şeyi almasaydım 2 gün boyunca ne yapabilirdim düşünüyorum neyse ki aldım. Benim bu ikiyüzlülüğe tahammülüm yok. Twitter'da kol gibi geziyor bu insanlar eledim yavaştan, hepsini takipten de çıkarıyorum.

Adamların işi gücü eleştirmek. Duyar kasmaktan kastım luppo olayı. Adamın canı çekmiş etmiş yahu sanane. Kola almış adamı eleştiriyor. Yahu sanane Gündem oldular o yüzden kızıyorum. Binlerce takipçi topladılar yine.

Maalesef reel hayat değil, reelden alınan hayatın örneklerini sanalda absürtleştirerek kullanmak bu. Bir nevi takipçi kasıp ileride müthiş reklamla paraları cükkolamak. Ne farkı kaldı hükümeti eleştirip milyonlarca parayı cebe indiriyorlar diyen kişilere yaptıkları itham? Eeeee ben de öyle diyeceğim şimdi bunlara? Ama gel gör ki bunlarda kabul etmeyecek

Neyse konu çok farklı yerlere gidiyor. Kısacası yine 30-50k takipçi kasarak reklamlarını almaya devam etsinler.