Cemib adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Eğitimle ilgili uygulamam 1 hafta sonra hazır olur. Uygulamamı sizce nerden reklam versem mantıklı olur? Adwordsten reklam versem 500₺ ye tahmini kaç indirme gelir? Biliyorum net bir cevabı olamaz ama fikir açısından iyi olur. Teşekkür ederim
Merhaba,

Uygulamalarda uygulama indirme modeli reklamı kullanarak reklam verebilirsiniz en son bizim cocuklar için matematik uygulaması için çalıştığımız bir proje vardı tCPI (İndirme başı maliyet) 0.24 ₺ imiş Türkiye için kontrol ettim fakat burada bir çok etken var sizin uygulamanızda bu maliyet örnek veriyorum 0.40 seviyesinde giderse 500 ₺ e 1250 adet indirme sağlayabilirsiniz fakat buarada bir çok etken var mesela oyunlarda daha çok video etkili oluyor kullanıcıları indirmeye yönlendirmek için.

Biz şu şekilde reklamların bütçeleri ayarlıyoruz, eğer indirme başına 0.50 ₺ diyorsak günlük bütçeyide 30₺ olarak ayarlıyoruz minimum olaraktan.Eğer indirme başı maksimum maliyetiniz 1 lira ise günlük 60₺ bir bütçe öneriyoruz sonrasında ortalama maliyetinize göre bir sabit bütçe ayarlayabilirsiniz.