yazanadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bol bol beslenin sözünü dikkate alıyorsun da evinde 1 paket makarna 1 tane ekmekle mi duruyorsun ?
Ki ekmekle doyacaksan zaten fırınlar açık.
Fırın açıkta fırın bana 20dk mesafe de fırından ekmek bana uçarak mı gelecek?
Bu ülkede bakan söyledi: sokağa çıkma gümdemizde yok dedi bende zaten yıllardır stok yapan biri değilim ihtiyaçım kadar alırım yemeğime hep iş yerinde yiyordum şimdi işede gitmiyorum evimde de yemeklik malzeme gerçekten yok yasak duyurulduğunda da işte idim limanda sevkiyattan döndüm eve girmem bile 12:30 idi
Bana en yakın şok market var oda yasa gereği 20:00 a kadar açık
şimdi ben zaten pazar bir tek tatilim vardı artık onda da zaten dışarı çıkıp yiyordum evde de yemek ne yapıyorsun diyorsan nutul yapıyorum bardağa makarnayı koyuyorum sıcak su üzerine 5dk sonra yiyorum evde 2 tane de donmuş pizza var şimdi bunlar mı beni 2 gün tok tutacak
Bu iş böyle mi olur elini vicdanına koy söyle
Teksin tek yaşıyorsun belki stok yapmaya maddi manevi imkanın yok ki ben manevi olarak bakıyorum bir şeyi çok alıp ziyan etmek istemiyorum evde 2019 da tarihi biten çikolata var ya almışım yiyememişim simdi ben neden 2 tane 3 tane alayım aynı ürünü ekmekte öyle günlük alırım taze taze 1 adet zaten ufak bana yetiyor o diye ama bugünde yemiştik sabah onu şimdi evde de inan ekmek yok hadi ekmek fırını açık diyorsunda ben nasıl gideceğim bana yasal gitmek