Var bir yolu

Ama ben php bilgim olmadığı için o topa girmek istemiyorum. Farklı bir öneri bulur muyum diye konu açmıştım. Teşekkürler.
10 yıldır bu sektörün içerisindeyim, sizin kadar ben biliyorumcu bir insan daha görmedim.

Bakın burada Google ne diyor;
https://support.google.com/webmasters/answer/35624
İlgili paragrafın Türkçe halini, aşağıda kısaca paylaşayım sizinle.
Açıklayıcı sayfa başlıkları oluşturma
Başlıklar, kullanıcılara bir sonucun içeriği ve sorgularıyla neden alakalı olduğu hakkında hızlı bir fikir vermek için kritik öneme sahiptir. Genellikle hangi sonucun tıklanacağına karar vermek için kullanılan birincil bilgi parçasıdır, bu nedenle web sayfalarınızda yüksek kaliteli başlıklar kullanmak önemlidir.
Arama sonucu başlığı neden sayfanın <title> etiketinden farklı olabilir?
Belirli bir sonucun başlığıyla ilgili yukarıdaki sorunlardan birine sahip olduğunu tespit edersek, bağlantılardan, sayfa metninden veya diğer kaynaklardan iyileştirilmiş bir başlık oluşturmayı deneyebiliriz. Bununla birlikte, bazen iyi formüle edilmiş, özlü, açıklayıcı başlıklara sahip sayfalar bile, sorgularla alaka düzeylerini daha iyi göstermek için arama sonuçlarımızda farklı başlıklarla sonuçlanır. Bunun basit bir nedeni var: Bir web yöneticisi tarafından belirtilen başlık etiketi, sorgudan bağımsız olarak sabit, sabit olmakla sınırlıdır.
Kullanıcının sorgusunu bildiğimizde, bir sayfadan genellikle bu sonucun neden alakalı olduğunu daha iyi açıklayan alternatif metinler bulabiliriz. Bu alternatif metni başlık olarak kullanmak kullanıcıya ve sitenize de yardımcı olabilir. Kullanıcılar sorgu terimlerini veya sonuçlardaki diğer alakalılık işaretlerini tarar ve sorgu için uyarlanmış bir başlık, tıklama şansını artırabilir.
Sayfalarınızın arama sonuçlarında değiştirilmiş başlıklarla görüntülendiğini görüyorsanız, başlıklarınızda yukarıda açıklanan sorunlardan biri olup olmadığını kontrol edin. Değilse, alternatif başlığın sorgu için daha uygun olup olmadığını düşünün.
Size 2 naçizane şahsi önerim olacak; 1-Daha fazla kaynak okuyun verilen bilgilerin doğruluğunu sorgulayın, 2-Bildiğiniz köyün imamı olun.
Sevgiler,