Açık artirmalara bir kural gelmeli artık .
Şu şekilde kişi ürünü açık artırmaya koyuyor +48 saat diyor sonra teklifler geliyor geliyor geliyor . Örnek ben en yüksek teklifi vermişim aradan 36 saat geçmiş bekliyorum bekliyorum pat bir mesaj hemen al ile satıldı .
Sonra o an param var ihaleye giriyorum . Diyorum ki xxxx rakam ama 48 saat olunca ben başka bir sistem alıyorum parayı yatırıyorum çünkü daha uygun bulmuşum bir bakıyorum sonra ihale bende param yok dersen 1 ay ban süre dersen adam ihtiyacım var paran yoksa niye girdin diyip açar haklı olarak .
Açılan açık artirmalarda en fazla +24 saat kuralı olmalı
Açık artırmaya katılan ürün hemen al ile satılması yasaklanmalı .
Bunlar bizi 1 ay ban yemekten vede arada hile olmaktan kurtarıyor.
@Coskun; hocam bu konuda olumlu veya olumsuz bir cevap verirseniz iyi olur . Daha öncede modlara soru bölümüne yazdım ama ordan gelen henüz bir şikayet eden yok diye yada ben mi bu durumdan tek rahatsızım .
Kesinlikle katılıyorum hocam. Açık arttırmaların zaman sınırı maksimum 24 saat olsa bence iyi olur. Hatta 12 saat bilr kaafi. Yani bu kadar uzun beklemenin anlamı yok ki. Birde hemen al fiyati ile alınırsa satan veya satın alan kişi konuya kanıt eklemeli bence. Adam hemen al fiyatı ile satıldı diyor ama satın alan yok adama fiyat uygun gelmediği için yan çizip gidiyor.
@Coskun;