kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kulağa güzel gözüküyor fakat şunları'da düşünmenizi öneririm
Öncelikle AVM ,teknoloji vs gibi bir çok şey'den mahrum olacaksınız.
Okul meselesi sıkıntı olacaktır o ufak yerde okul yoktur varsa bile üniversite yada lise kesinlikle yoktur.
Sizin çalışma durumunuzu bilemiyorum , ufak yer'de iş bulma şansınız zor yakınlarda bir şehir varsa bilemem.
Kısa süreli yaşanacak güzel bir yer fakat bir süre sonra yapacak bir şey kalmıyor. İnternet alt yapısı vs var mı onuda bilemiyorum. Sıkılabilirsiniz.
Bir yatırımınız'da olmalı ki oradaki alışma sürecinde size yardımcı olsun. Bunları'da düşünmüşsünüzdür herhalde.
Zaten bizim en çok istediğimiz şeylerden 1 tanesi bulunduğumuz yerde asla AVM ve teknoloji olmayacak. Sadece doğa ve biz. Eşim tır şoförlüğü yapacak, ben yine domain alım satım işleriyle ilgilenirim herhalde. Ayrıca bir youtube kanalı açıp bu eşsiz doğada güzel yemekler yapıp kanalımda yayınlamayı planlıyorum Çocukların okul meselesi elbette düşünüldü, zaten ilk başta düşündüğümüz şey çocuklar olduğundan her şey a'dan z'ye sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde ayarlandı Zaten Flam'da uzun süreli kalmayacağız. Şuan kızımın bir tanesi 2,5 yaşında diğeri henüz 5 aylık. 3-4 yıl burada kalıp ardından Oslo'ya taşınma planımız var.
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden Trabzon Rize değil. Bu cennet vatan dururken olmadı bu şimdi
Not : Bu mesaj bir kıskançlık belirtisi içerdiğinden dikkate alınmaması gereklidir
Ülkemizde çok daha güzel yerler var fakat eşim ve ben uzun yıllardır yurt dışını hayal ediyorduk bu nedenle şuan için bizim adımıza en hayırlısı bu olacak gibi görünüyor
Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz gitmek istiyorsunuz ama onlar sizi alıyor mu? Merak ettim, nasıl kabul ediliyorsunuz oraya?
Dediğim gibi Almanya vatandaşı olmam en büyük etken.
R@mses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soğuk ve güneş yok diyorlar orada doğru mu ?
Güneş var elbette ama oldukça soğuk bir yer

XantibieN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0-2 yaş arası çok masraflı olur hocam size siz masraf etmeyin artık kendi ayakları üzerinde duran yakın zamanda torun hasretinizi bile giderebilicek biriyiiim
Sayenizde iyi güldüm vallahi Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
DigitalTimes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim esim Avrupa Birligi vatandasi. Biz de bir suredir Ingiltereye tasinmayi dusunoyorduk. Su an zaten yurtdisinda IT sektorunden calisiyorum ve yasadigim ulkenin dilini az biraz ogrendim. Ingiltereyi istememizin sebebi benim yeni bir dil ogrenmeye enerjimin olmamasi ve esimin iyi seviyede Ingilizce bilmes ama sag olsun UK Avrupa Birliginden cikarak bitridi bizi .
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah