bychuck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında olur mu diye düşündüm ama dosya yükleme olmazsa da sorun yok resim yükleme üzerine gidebilirim. Chevereto var genellikle bu kullanılıyor ama en kötü bunu kuracağım.
Tabiki hocam denemekten birşey kaybetmessiniz yanlış anlamayın sakın ama her kötü proje bile insana deneyim kazandırır bende bu zamana kadar aklıma ne geldiyse yaptım ve deneyim kazandım eğer baştan bu olmaz diyip vazgeçseydim şimdi bildiklerimin yarısından çoğu yok olacaktı. Şevkinizi kırdıysam kusura bakmayın sadece yardımcı olmak amacıyla konuya dahil oldum şöylede birşey yapabilirsiniz internet üzerinden shell exploit kodlarını araştırıp sunucunuzdaki fonksiyonlardan devre dışı bırakırsanız eğer isteyen istedği kodu atsa bile sunucuda komut olmayacağı için işe yaramayacaktır. Birde biraz php bilginiz varsa scripti kendiniz yapmanızı öneririm zira çok kolay bir scriptten bahsediyoruz sonuçta üyelik vs olmayacak sanırım Bir PHP sayfasına internetten bulduğunuz dosya ekleme kodlarını ekleyip sonrasında sunucudaki yüklenecek yolu belirtebilirsiniz. Yükleme tamamlanınca echo ile kullanıcıya yüklenen konumdan bir link çıkartarak istediği resme gitmesini sağlayabilirsiniz. İnternetten alacağınız basit PHP kodları ile bu işlemi yapabilirsiniz. Tasarımı giydirmekte hayal gücünüze kalmış.