srhttsdmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah kurtarsın ozaman hacım umarım taahütsüzdür 3 sene tek bir kopma olmadan kullandıgım vodafonenet altyapısına milleni baglatmıstım gunde en azami 15 defa net kopuyordu bazen gidiyor hiç gelmiyordu vs arayıp müşteri hizmetlrinden actırıyordum neti felan öyle lanet bir firma
valla ilk 1 hafta internet o kadar iyiydi ki anlatamam... sonrasında gün içinde sürekli kopmalar ve hız sorunları meydana geliyordu. hız 2 mbps'ye falan düşüyordu. arıyordum, her seferinde bi şeyi güncelliyorlar. 20 dk internete girme falan diyorlar. sonra postalıyorlar seni telefondan. 20 dk sonra girip bakıyosun cidden düzelmiş diyosun hız cillop gibi falan. ama 2-3 saat sonra aynı şey tekrar oluyor en son arayıp dedim, sürekli sizi mi aramak gerekiyor düzgün internet kullanmak için... öncesinde hep modemin 5gzh olanı ile bağlanıyordum onda hız daha yüskek 2.4'e göre. ama son zamanlrda 5'e bağlanamıyorum. hem pc'de hem mobilde ara ara gözüküyor. bağlandığın zaman belli bi süre kopuyor falan. allahtan şu sıra 2.4'te sorun yok

umutkosse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Numarasını arayın. Ana menüye geldiğinizde direk 0 tuşlayın. Direk bağlanırsınız
ses gelmiyor hocam tuşa falanda basıyorum ama yok