Hocam burda iş siyasiye gider, önceden insanlar evini temelden yapar ve sağlam yapardı, şimdi ise ekonomik kriz hayat pahalılığı ve vicdanın azaldığı zamanda işler mutahitlere kaldı, ee mutahitinde burada suçu yokmu var ama şu var, şimdi bir mutahit ev yapacak belediye diyorki hop kardeşim ev yapacaksin ama bana şuradan 1 trilyon para ayır, yoksa izin vermem, mecburen mutahit bu parayi veriyor, cevre duzenlemesi, projesiydi mecburen para yediriyor, sonrasinda bu işin usta parasıydı vs derken mutahit artik kear yapacaksa çalmak zorunda kalıyor evinde her yerinden az da olsa kısmak zorunda kalıyor. Burda hata yonetenlerimizde kusura bakmasın kimse, parayı verdinmi yapamadığın yolsuzluk olmuyor denetimsizlik var, burda bu işin partisi yok hangi kim gelirse gelsin bunu yapacak, kimse bizleri düşünmüyor, bizler suanda ulke olarak ayaktaysak garibanlarin duasiyla ayaktayız. Allah sonumuzu hayr etsin, rabbim bizlere hayırlı bir ölüm nasip etsin diye dua etmekden baska caremiz yok.
Siyaset yapmayı sevmem fakat gerçeklerle yüzleşmek de gerekiyor. Hazır değiliz, yeterli değiliz, kötü durumdayız. Ülkemizin sonu ne olacak bilmiyorum. 13 ülke gördüm;kimsenin bizi kıskandığı yok. X ya da Y hangi parti olursa olsun bu ülkenin insanı için bir şey yapıp bilim konusunda yatırım yapmasını destekliyorum.