Merhaba arkadaşlar, benim de bilmediğim ve uğraştıkça bilgilerimi aktara bileceğim soruların cevaplarını hep birlikte bir birimize paylaşalım diyorum.
Dün önce telefona sonra bilgisayarıma indirdiğim uygulama gayet hoş ve güzel görünüyor. Rahatlıkla arama yaparak istediğin sayfalara veya gruplara ulaşıyorsun.
Benim gördüğümü sizlere bildirmek istiyorum...
Sayfa ve grup açılması kolay yalnız sayfa açarken uzantıyı değiştire biliyorsunuz. ( müsaitse ) Örnek:
https://t.me/r10webmaster ama grupta iki türlü ayar var, biri özel biri uzantı değiştirmeli ama ben uzantıyı değiştirmeyi bulamadım yada yapamadım. ( bulamadığım dediğim aslında isim bulamadım en dandik bir isim bile eklesem kabul etmiyor nedenin bilmiyorum. Sayfa açtığınız da sayfanın grubunu da açabiliyorsunuz ve sayfadan yazdığınız mesaj gruba da gidiyor... ( bu facebook sayfa ve grup olayına benziyor )
Sayfa ve gruplarınız da anket oluştura biliyorsunuz. Mesajları sabitleme yapabiliyorsunuz.
Şuan bulunduğum bir sayfa var ve sohbet edilebiliyor sayfa da sohbeti yani başka birilerin yaza bilmesini nasıl açacağım onu bulamadım.
Üye nasıl bulabilirim onu bilmiyorum.
Bot nasıl yapılıyor onu bilmiyorum.
Bilgisi olan bildiğini paylaşırsa sevinirim