Ücretli üyelik almanız lazım değil.
R10 hiç bir şekilde ücretli üyeliği zorunlu kılan bir platform değil.
Örneğin,
Satış yapacağınız kategoride 20 konu sıralanacak..
50-100 rakibiniz var diyelim.. Bu rakiplerden 5 tanesi kurumsal ( 1 saatte bir konu uplayabilme özelliği ) 10 tanesi platin ( 3 saatte bir konu uplayabilme ) 20 tanesi gold ( 12 saatte bir konu uplayabilme ) 30 tanesi silver ( 24 saatte bir konu uplayabilme ) üye olsa siz normal üyelik ile reklamınızı tanıtımınızı doğru yapamazsanız satış hacminiz düşecektir.
Ücretli üyelikler bu aşamada önemli oluyor.. ZORUNLU DEĞİL.
Ben hizmetime güveniyorum ve kurumsal üyelik alıyorum.. Aldığım üyeliğin özelliğini kullanıyorum. Bir nevi dükkan gibi düşünün. 4 yol ağzı dükkanın kirası çok getirisi yüksek olur.. Ara sokakta kalmış insan uğramayan sokaktaki dükkanda ise satış zordur.
Herkes 4 yol ağzını kapatırsa burada önemli olan ise pazarlamadır. Pazarlamanın içerisinde reklam ve ürün fiyatının rolü çok yüksektir.
Kısacası, SATIŞ HAKLARI ELİNİZDE OLAN bir ürünü tabi ki satabilirsiniz.
Yasalara aykırı olmayan ve forum tarafından satışı yasaklanmamamış ürünleri tabi ki satabilirsiniz.
bir yöneticinin kurallara yazdığı açıklama :
İnstagram Bayilik satışları tekrar aktif edilmiştir. Bayilik satışı yapacak arkadaşların güvenlik nedeniyle en az 50+ itradere ve platin üye rankına sahip olması gerekmektedir. Konu açacak arkadaşlarda konu açmadan önce Moderatörlerin sistemi incelemesi için demo göndermeleri gerekiyor.
Ben bu yüzden sordum hani yoksa burda yazanı benmi yanlış anladım.