Hunters Global Topluluğu iOS Developer Aramaktadır
Hunters Global Topluluğu,
Socialhunters bünyesinde kurulmuş olan ve her alanda kendini keşfetmek, networkünü genişletmek, kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanmak ve ekibimizin parçası olmak isteyen kişilerden oluşmuş bir topluluktur.
Hunters Global Topluluğu, multidisipliner bir şekilde çalıştığından dolayı üye yelpazesi farklı alanlarda yetkinlik sahibi olanlar ve bir alanda kendini geliştirmek isteyen üyelerden oluşmaktadır. Bununla birlikte Socialhunters bünyesinde kurulan bu topluluğun çekirdek birimi 15 kişi olmak ile birlikte farklı üniversitelerden ve farklı ilgi alanlarından yüzlerce üyeyi içerisinde bulundurmaktadır.
Hunters Globalin hedeflerinden başlıcaları;
Çeşitli üniversitelerde, girişimci kuluçka merkezlerinde ve bunun dışında olan organizasyon, eğitim ve seminer gibi organizasyonlarda başlıca üyeler olmak üzere her geçen gün büyüyen bu topluluğa katılmak için başvuruda bulunan potansiyel üyelere iş hayatında, startup ekosisteminde ve sosyal yaşamda kullanabilecekleri başlıca; Sorumluluk alma, iletişim kurma, iş takibi, yönetim bilinci ve pratik problem çözme gibi donanımları kazandırmak ile birlikte var olan yetkinliklerini güçlendirmek veya ekip içerisinde ki multidisipliner ekosistem sayesinde farklı alanlarda kendini geliştirmelerine imkan tanımakla birlikte network ağını büyütmelerine olanak tanımaktır.
Hunters Global Topluluğunun amacı bir çok alanda gösterdiği faaliyetlerde ekip ruhunu ve yeni şeyler öğrenmekten keyif duyan bireyleri bir araya getirerek yapılan işleri en iyi şekilde yapıp alanında lider olmayı hedeflemektedir.
Hunters Global, inovasyon ve girişimcilik tabanlı ekosistemlerle işbirliği içerisinde bulunan ve alanında yetkin insanlarla işbirliği içerisinde olan bir yönetim kurulu tarafından yönetilmektedir ve bu sosyal/iş ağını kullanarak bu alanlarda profesyonel ve herkes tarafından bilinir bir topluluk olmayı hedeflemektedir.
Hunters Globalin Üyelerine Sunduğu İmkanlar;
· Ekip içi özel eğitimler.
· Ücretli/Ücretsiz Konferans, Sempozyum, Çalıştay vb. etkinlikler ile birlikte online verimli kurslara kayıt edilme.
· Çeşitli sektörlerden başarılı insanlar ile çalışma ve sosyal/iş ağını büyütme imkanı.
· Sorumluluk ve İş Yönetim bilincini öğretme.
· İstanbulun çeşitli ilçelerinde bulunan ofislerde çalışma imkanı
· Sosyal aktiviteler ve partilere katılma imkanı.
Sen de içindeki girişimci ruhuna inanıyorsan ve projelerde yer almak veya kendi projeni yönetmek istiyorsan
bize katıl! Başvuru Linki: https://forms.gle/3CkFYvnpwF8LXeAG6
Detaylı Bilgi:
yusuf.bayram@thesocialhunters.team ve +905324372944 via Whatsapp
Not: iOS Developer, Socialhunters uygulamasının geliştirilme sürecinde ve ekip içerisinde ki üyelere eğitimler vermek ve ekip dışarısında davet aldığımız konferans ve workshop'larda eğitim vermek üzere aranmaktadır. Burada ki iş herhangi bir şekilde ücretlendirilmeyeceğinden öğrenci olarak eğitim hayatına devam eden kişiler önceliklidir. Burada ki amaç kendilerine vizyon katmak ve girişimcilik sektörünü yakından deneyimlemek isteyen kişilerle çalışmaktır.