dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz yavruları alıp dağdaki eve götürdük fareleri yakalasın diye annesiyle götürünce annesi geri köye getiriyordu yavruları o yüzden annesinden ayırmıştık bir aylık vardılar. ama süt ekmek veriyorduk yine de tavuk etine bayılıyorlardı. babam tavukları canlı yemeye alışmasın diye ölenlerden derileri yüzüp öyle ver demişti be nde öyle yapıp elimle besliyordum bir kaç gün ben gitmeince aşırı eti özlemişler elimdeki tavuk buduna 4 ü birden atladı bir metre zıplayıp hepsi de tırnaklarını yarı tavuk butuna yarı benim elimin her yanına geçirdiler hatta birisi o kadarderin batırmıştı ki havada asılı kaldı elimde o derece canım yandı. ve hemen ertesi günü belleri tutmaz oldu hepsi de yerde kıvranıyordu. aha dedim ben gidiciyim

Ah be hocam bu hayvana çiğ et balık verilmez duyduğuma göre vahşileştiğini söylüyorlardı. Kahvaltı da peynir kokusu alıyor elimdeki krem peynirli ekmek lokmasını veriyorum yiyor yani yemek ayrım yapmazlar bildiğiniz peynir ekmek yiyor hayvan . Tavuk yiyorsak yemekte onada bir parça veriyoruz baharatlı fazla diye oda fazla yemiyor zaten ve böyle alıştırdık çiğ tavuk görünce gelmiyor yemeye. Akşamları bazen oturuyor kek yiyor annemle 😂

Eğer küçükler ise tavuk göğsünü haşlayıp rendeleyip verin ben öyle yaptım ve daha yeni yaş mama yemeyi bıraktı dişleri kuru mamayı kesmiyordu ama eğer hırlıyorsa size karşı kediler birşey yapmaz korkmayın yemeği biraz uzağında bırakın belki çok aç oldukları için yemeğe saldırmışlardır ve hırlama nedeni kendini güvende hissediyor demek sizin yanınızda