Muhtemelen blog siteniz var, içerikleri optimize etmekle başlayabilirsiniz. Örneğin bir yazınız 8. sırada çıkıyorsa yazıyı güncelleyip içeriğini zenginleştirin, iç linkleme yapın, görsel ekleyin vs. sonra yazı tarihini o günün tarihi olarak güncelleyin bir süre sonra yükseleceğini göreceksiniz. İlk sayfanın sonunda ve ikinci sayfada çıkan sayfaları güncelleyerek güzel ziyaretçi elde edebilirsiniz. Günde 1-2 içerik güncellemenizi tavsiye ederim. Bir taraftan da yeni içerikler eklemeye devam edin.
Bunların dışında sosyal sinyal çalışması yapabilirsiniz, site içeriği uygunsa sözlük paylaşımı vs. de olur. Kendi blogumda bunları yapıyorum ve hit sürekli olarak artıyor.
Sitede kaç içerik var? 20-30 muhtemelen çok zor olur çünkü ufak değişiklikler yapıp güncellemekten bahsetmiyorum özenerek içeriği zenginleştirmek zaman alan bir şey, yazıyı yayınlarken sağ tarafta güncelle butonu var oradan yayınlanma tarihini değiştirebilirsiniz
Teşekkür ederim. sitede 360 içerik var. 100 tanesi sitenin omurgasını oluşturan yoğun hit alan diğer 100 taneden de geliyor ama az. Kalanından gelmiyor. 20-30 tane yapmak tabiki zor haklısın . Ben aynı zamandan başkasından edindiğim bilgiyi doğruluyorum sizden. 1 günde hızlı güncelle falan dedi. Etkisini görürün dedi başkası. Fırsat bulmuşken şunuda sorayım. FOrumda tanıtım yazısı çılgınlığı var. Herkes da değeri şu pa değeri bu diye 10 a 100 e 1000 etanırım yazısı içinden link veriyor. Bunun faydası benim istediim gibi genel tüm indeksleremi olur yoksa anahtar kelime bazlımı.