Açıkçası bende şaşırıyorum.
15 Yaşından beri çok nadirdir parasız kaldığım.Lisedeydim arkadaşlarım harçlıklarını kızlarla kafelerde yerdi ben ise instagram hesap alıp satardım katlardım parayı.
Sonra işleri büyüttüm kendim dershanemi ödüyordum,kitaplarımı kıyafetlerimi,ihtiyaçlarımı öğrenciyken kendim alıyordum.

Sadece 1 kere öğrenciyken çok sıkıştım ozamanda C/P işi yaparak 20-30 TL kazanarak tekrar toparladım Allaha şükür.

Çalışana iş var kimse iş yok demesin.İşin zorluğu,kolaylığı tartışılır ama her türlü iş var. Önemli olan senin kazanmak istemen.
Sırf bu yüzden bazı arkadaşlarımla arama mesafe koydum. Bir arkadaşım abisinin arabasıyla dolaşırken duvara tosluyor arabanın masrafı 2.000 TL.Milleten borç istiyor yaptırmak için.Beni aradı knk varsa 300-400 TL atsana zor durumdayım bende tamam dedim ardından ama geri veremem sonuçta sen oturduğun yerde kazanıyorsun seni etkilemez dedikten sonra eyvAllah diyip yüzüne kapadım.Gördüğümüz gibi benim yıllarca emek verdiğim,bilgi edindiğim,kitaplar okuduğum,eğitim setleri vs hepsini boş gözüyle bakıyor.

Bu şekilde parasızlıktan yakınanların çoğu benim arkadaşım gibi. Bekliyorlarki ekmek ellerine gelsin.Para kazanmak için ter dökmesinler.