Ben şuan öğrenciyim virüsten dolayı evimdeyim ve internetim de var çok şükür harçlığımi elde ediyorum bir şekilde şuan fakat okuduğum yer ilçe olduğu için üstelik ilçe sakinlerinin çoğu İsveç'e göç etmiş yazın canlanan turistik bir yer sözde iş arayışına girdim en başlarda geldiğimde hiç bir yerde iş yok kimse iş vermiyor bizde oda arkadaşımla düşündük tabi ne yapabiliriz. İnternet de yok yurtta kalıyoruz sıkıntılı netler telefon desen çekmiyor doğru düzgün neyse çıktık yola dikkatimizi yol kenarlarında bir sürü çöpler vardı onlar çekti yurdumuzun karşısında sanayi vardı ve orada hurdacı olacağını düşündük gittik adamlara sorduk alüminyum kutuyu kaça alırsın abi, demiri kaça alırsın abi fiyat bilgisi aldık sonra gittik çevredeki alüminyum bira ve kola kutularını topladık sattık demirlerle birlikte hem çevremizi temizledik hem harçlık elde ettik. Bunu bir kaç kez yaptık paramiz olmuyordu canımız birşey çekiyordu vesaire çözümuzu böyle bulduk virüs olaylari çıkınca eve geldik biraz rahatladık ama öğrencilik zor fakat bence imkanların kısıtlı olduğu bir ilçede öğrenci olmak daha da zor ne yazık ki durum bu şekilde arkadaşlar ama olsun anılar birikiyor ileride anlatırız bol bol