mgorgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklsınız fakat sigarayı 4 ay önce bırakan biri olarak inanın bazen aşırı stresli olabiliyorum ve normalde bile stresli olan ben bu tarz zamanlarda sigaraya dönmekten korkuyorum.Bu yüzden ara sıra stres atmak amaçlı ikisinden birini tercih edeceğim. Yorumunuz için teşekkürler saygı duyuyor yorumunuza kendim için olmasada katılıyorum.

Merhaba detaylı açıklama için çok teşekkür ederim elinize sağlık hocam. Bende normalde kafelerd içerdim fakat malumunuz covid-19 sebebiyle dışarı çıkamıyoruz zaten bunun baskısı olduğu gibi birde hayatın getirdiği bazı sorumluluklar ve sttresler beni zorluyor rahatlamak için bu iki üründen birini almaya kadar getirdi. Elektronik sigara evet ucuz ve zararsız olduğu söyleniyor ama dediğiniz gibi tehlikesi fazla ve bende bundan tedirgin oluyorum. Başınızdan talihsiz olay geçmiş kazasız belasız çok çok geçmiş olsun. Nargile takımı ve ürünleri almam konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hocam ben evde içmediğim için nargile takımlarından anlamıyorum maalesef.Sadece dışarda Adalya'nın tütünlerni içiyordum onuda masa setlerinde veriyorlar genellikle. Masa setleri sanırım biraz pahalı ama güzel ve kaliteli oluyorlar.

Aynen covid 19 sebebiyle bende 1 aydır içemiyorum.