osemano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkisini de içmeyin bence. Koah çok kötü bir hastalık.
Haklsınız fakat sigarayı 4 ay önce bırakan biri olarak inanın bazen aşırı stresli olabiliyorum ve normalde bile stresli olan ben bu tarz zamanlarda sigaraya dönmekten korkuyorum.Bu yüzden ara sıra stres atmak amaçlı ikisinden birini tercih edeceğim. Yorumunuz için teşekkürler saygı duyuyor yorumunuza kendim için olmasada katılıyorum.
AmazingMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Tamamen zevk meselesi bence. Ben sıgara hiç kullanmadım ancak nargile tutkunuyum ve bi süre e-sigara kullandım.

Öncelikle normal sigara içen kişiler nargileyi pek beğenmiyor. Ama elektronik sigara her an elinin altında olduğu için, sigara içme isteği gelince bunu elektronik sigarayla bastırabiliyor.

Elektronik sigarada likit bitti, likit aktı, coil yandı gibi birçok problem var. Bayağıda karışık bir sektör. Zaten yasal olarak bir geçerliliği yok, onlarca model arasında doğru satıcıdan alma konusuda bayağı kafa karıştırıyor. Bilen birilerinden mutlaka destek alın.

Ben düzgün bir tütünle nargile içme taraftarıyım. Evimde yok ve birkaç günde bir kafede içiyordum. Maalesef 1 aydır içemiyorum.

Zarar konusuna gelicek olursak, sigara nargile ile eş değer sanırım. Elektronik sigarada normal sigaraya göre zararı çok düşük olduğu söyleniyor.

Nargile konusunda ise, adalya'nın tütünleri çok kaliteli oluyor. Buna love 66, Berlin Nights olarak örnek verebilirim. Ben bu iki tütünü içtiğimden beri diğer tütünlere pek bakmıyorum.

Birde elektronik sigara konusunda kötü bir anımı anlatayım size.

smok stick v8 elektronik sigarasını kullaıyordum ve bir gün masada duran cihaz kendi kendine ateşlemeye başladı. Kazasız belasız durdurdum ancak, bataryası kullanılmaz hale geldi. Bundan sonrada biraz endişe duymaya başladım elektronik sigaralara karşı.

Yazım çok uzun ve karışık oldu ama tamamen zevk meselesi gibi geliyor bana.
Merhaba detaylı açıklama için çok teşekkür ederim elinize sağlık hocam. Bende normalde kafelerd içerdim fakat malumunuz covid-19 sebebiyle dışarı çıkamıyoruz zaten bunun baskısı olduğu gibi birde hayatın getirdiği bazı sorumluluklar ve sttresler beni zorluyor rahatlamak için bu iki üründen birini almaya kadar getirdi. Elektronik sigara evet ucuz ve zararsız olduğu söyleniyor ama dediğiniz gibi tehlikesi fazla ve bende bundan tedirgin oluyorum. Başınızdan talihsiz olay geçmiş kazasız belasız çok çok geçmiş olsun. Nargile takımı ve ürünleri almam konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.