caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam aslında ben bazıları kadar korkuyla yaklaşmıyorum, hani bugün birkaç canlı chatte bulundum, 10 kuruş düşse millet krize giriyor ama bende öyle değil, her inişin bir çıkışı olduğunu düşünüyorum, batma diye bir şey pek gözümde canlanmıyor açıkcası, ama yerimde saymak beni korkutuyor aslında. Çünkü bir zaman harcıyoruz kontrol ediyoruz, emirler veriyoruz falan, elde var 0. o beni rahatsız ediyor.

Açıkcası bu kripto paralara baya heves etmiştim, atarım durar orda arada bir çekerim diyordum ama para az olunca daha çok zaman harcamak gerekiyormuş gibi oldu falan işte öyle arada kaldım bakalım 24-48 saat arasında ya sektörden komple koparım ya komple bağlanırım :/
Hocam sen denemek istiyorsun, anlaşıldı. Kendin görerek tecrübe edeceksen bile kaybedince en üzülmeyeceğin miktarla gir. Telegram'a üye olunca bir sürü ***********, kendisini borsa yetkilisi diye tanıtıp sana yazacak. Onlara inanmadan direkt engelle. 1 hafta sonra konuyu güncellersen bakarız ne durumdasın diye.

Şöyle bir anektod bırakayım. Son büyük düşüşte, içinde bulunduğum 100 kişilik bir trade grubundaki zarar toplam 300 bin dolar'dı. Yani kurtlar sofrasına giriyorsun. Kolay kazanç mümkün değil. Şimdiden kolay gelsin.