Murataraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam az bütçeyle bu işe girecekseniz kısa vade değil uzun vade elinizde tutmanızı öneririm.Kısa vadede Kazanmaya çalışayım derken paranız 3-4 kat eriyedebilir.Örnek vermek gerekirse size bir grafik bırakacam
https://coinmarketcap.com/currencies/matic-network/ hocam matic denen altcoin 1 günde 0.041 dolardan 0.015 dolara düştü.Bide en büyük borsada bu yaşandı.Demek istediğim o parayı borsaya koyacaksanız unutun gitsin 3-4 yıl sonra koyduğunuz altcoin 1000 kat bile artabilir.Size tavsiyem youtubeden bol bol video izleyin ve altcoinlerde size önerebileceğim gizliliği ön planda tutan coinlere girin.Dash mesela gizlilik coini 3-4 yıl içinde 4500 kat yükseldi.Monero mesela 3 yıl içinde 1100-1200 kat falan yükseldi.Tabi bu 2 coine girersen büyük risk alırsın çünkü baya yükselmiş bu coinler pek kazandırmaz bu coinlere yolun başındayken girmek gerekir.Gizliliği ön planda tutan yeni çıkan coinlere yönelebilirsiniz.youtubede bir çok video var zaten bilgi almak için oradaki videoları izleyebilrsnz
Hocam doğru diyorsun da ben bu aralar çok meşgulüm, bugün 12 saatimi buna ayırdım 0'dan birsürü birşey öğreneyim derken 12 saatlik asıl işim yalan oldu ve işin en başında olduğum için şunu farkettim sektör deniz derya, her kafadan bir ses çıkıyor falan o yüzden öğrenmek için pek zamanım yok bol bol video izlemeye maalesef, tam olarak hangi kelimeyi aratayım peki bu tarz coinleri bulmak için youtube'da falan, direk hangi coini önerirsiniz diyemiyorum malum tavsiye vermek yasakmış ama keyword'ü alabilirim en azından aratmak için, teşekkürler tekrar
LondonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kripto para işi tez canlıysan en çok kaçınman gereken olay hocam. Elindeki coin bir anda %30 düşer ve panik olur satarsın; ertesi gün toparlar ama senin paran erimiş olur.

Sana tavsiyem o parayı artırmak için daha hakim olduğun bir alana yönel. Hiç bilmediğin bir işte paranı artıramazsın zaten. Ki daha yenisin, kim ne derse ona inanıp oradan oraya savrulursun. 400 lirayı 1 haftada 100 lira olarak geri çekeyim de kurtulayım dersin. Yine araştır, öğren, takip et ama şimdilik girme bu işe. O parayı bildiğin bir alanda değerlendir.
Hocam aslında ben bazıları kadar korkuyla yaklaşmıyorum, hani bugün birkaç canlı chatte bulundum, 10 kuruş düşse millet krize giriyor ama bende öyle değil, her inişin bir çıkışı olduğunu düşünüyorum, batma diye bir şey pek gözümde canlanmıyor açıkcası, ama yerimde saymak beni korkutuyor aslında. Çünkü bir zaman harcıyoruz kontrol ediyoruz, emirler veriyoruz falan, elde var 0. o beni rahatsız ediyor.

Açıkcası bu kripto paralara baya heves etmiştim, atarım durar orda arada bir çekerim diyordum ama para az olunca daha çok zaman harcamak gerekiyormuş gibi oldu falan işte öyle arada kaldım bakalım 24-48 saat arasında ya sektörden komple koparım ya komple bağlanırım :/

Eness0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herzaman girdiğiniz coinde kar yapamayabilirsiniz . Aldığınızda belki 2/3 ay alım noktasının altında fiyatda olur elinizde kalır illede karla çıkıcam derseniz .
Malesef mebla çok büyük olmadığı için kazançta az olucaktır . Bi coine girip %20 karla çıkmak demek bence efsane bişey . Ama trade işine 100/500 tl ile girdiğinizi varsayarsam 20/100 Tl arası kazanç bırakır dediğim oran size . 1 ayda en fazla kaç defa bir coine girip %20 karla çıkabilirsiniz ? Onu düşünerekten işlem yapın bence
Haklısın hocam baya düşük ihtimaller var :/