Bazen herşeyi çok fazla abartıyorsunuz. Karakola, savcılığa gidip bir konu hakkında şikayetçi oluyorsunuz resmi makamlara yapılan şikayetler günlerce, haftalarca, aylarca bekletildiğinde sorun yok. Fakat R10'da günde gelen binlerce report, yüzlerce şikayet konusu açılmasına rağmen ve burası resmi bir kurum olmamasına rağmen moderatör o gün konuya bakamadığında yada 2-3 gün işlemi neticelendiremediğinde hemen suçlu. 1 günde 100 milyon dolarlık şirketiniz itibar kaybediyor 10 milyon dolarlık işinizden oluyorsunuz. Fakat bunu resmi kurumlara yaptığınız ve mecburen bekletildiğiniz şikayetlerinizde beklerken düşünmüyosunuz...

Ya firmayı koruyorsunuz derler ya kişiyi kayırıyorsunuz derler.. ne yaparsanız yapın hep birşey derler çok iyi davranın bu defada reklam yapıyor derler

Sonra böyle konulara beni etiketliyorlar gelip okuyorum ispat edin Moderatörün üyeliğini tamamen sileyim diyorum onuda yapamıyorsunuz çünkü net talimatım var kimse kimseyi kayıramaz haliyle ispat felan yok bende işlem yapamıyorum. Artık alıştık arkadaşlar böyle hava civa yapmaya da gerek yok girmek istemiyorsan çıkış yaparsın birdaha girmezsin buraya olur biter. Biraz el insaf..