@Coskun;moderatörler tamamen gönüllü olarak bu görevleri üstleniyor. Amenna; bu konuya diyecek bir şey yok. Ama lütfen vazifeyi alan vazifesini yapsın. Zamanında bende günlerce şikayet sonuçlarımın sonuçlanmasını bekledim. En azından belirli mesai saatlerinde bilgisayar başında durmayan adamları moderatör yapmayın. Hele şu günlerde r10 herkese açıkken mağduriyetleri kısa sürede önleyebimek için yönetim kadrosunu lütfen geliştirin ve düzenleyin. Bizler bu ailenin parçasıyız ve ailemize sahip çıkmak istiyoruz.
Şunu anlamıyorsunuz;
Bir konu açılıyorsa kafamıza göre kapatamayız o konuyu. Kimse kimsenin hakkında girmek istemez. Bu forumun en ince noktasıdır şikayet konuları.
Bazı şikayet konularının uzaması kimsenin ilgilenmediği için değil, aksine ilgilendiği içindir. Hiç bir yönetici şikayet konusu açık kalsın istemez. Çünkü sonuçlanıp mağduru elemek isteriz.
Sabahtan beri ben ve bazı arkadaşlarım o konuyu araştırıyoruz kimsenin hakkı yenmesin diye.
Herkesin her konuda bilgili olması mümkün değildir. Bizde sabahtan beri metin2'sinden tutun gaya'sına kadar herşeyi araştırıyoruz ki acaba kim haklı kim haksız ayırt etmek için. Ama arkadaş istiyor ki hemen sonuçlansın, hemen kişiyi haklı bulalım ve hemen parası iade edilsin. Ee diğer kişi haklıysa onun hakkını kim üstlenecek? Haklı kim bilmek içinde konuda geçen Metin2, Gaya, Files ne olduğunu bilmek gerekiyor. Onun içinde araştırmak ve soruşturmak gerekir.
Bir şikayet konusu uzuyorsa emin ol araştırılıyor, tartışılıyor, konuşuluyodur.