Hymelanos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Coskun;moderatörler tamamen gönüllü olarak bu görevleri üstleniyor. Amenna; bu konuya diyecek bir şey yok. Ama lütfen vazifeyi alan vazifesini yapsın. Zamanında bende günlerce şikayet sonuçlarımın sonuçlanmasını bekledim. En azından belirli mesai saatlerinde bilgisayar başında durmayan adamları moderatör yapmayın. Hele şu günlerde r10 herkese açıkken mağduriyetleri kısa sürede önleyebimek için yönetim kadrosunu lütfen geliştirin ve düzenleyin. Bizler bu ailenin parçasıyız ve ailemize sahip çıkmak istiyoruz.
Söylemesi kolay gibi geliyor ama sandığınız kadar kolay değil. Amacım yönetimi yada moderatörleri korumak ayda kayırmak değil. Fakat bu konuda ki şikayet bile çok spesifik bir konu. Müşteri mağdur olduğunu zarar ettiğini söylüyor, şirket ise gerekli desteği ücretsiz verdiğini. Ne denmesi bekleniyor? Hosting şirketine hemen zararını karşıla mı densin? Öyle az buçuk bir rakam değil ortada ki rakam. Çoğu kişinin kaç aylık maaşına denk geliyor. Karar vermek o kadar da kolay olmasa gerek.

Ha keza birde bu adamların kendi işleri de var. Ben bile bazen konuma bakmak için foruma giremiyorum yoğunluktan. Bence çok aceleciyiz. Biraz sabır.