Arkadaşlar merhaba ;
Ben aslen Sivas Suşehriliyim. Bugün sosyal medyada dolaşırken (memleketim çok küçüktür nüfus 15.200) yardım sever bir abimizin ilçede ne kadar aç, bakıma muhtaç, ameliyat olması gereken kedi köpek vs varsa hepsinin yardımına koşmaya çalıştığını çoğunu tedavi ettirdiğini ve bakımlarını yaptığını, kendi işinin yanında her gün kendi imkanları ile onları beslemeye çalıştığına şahit oldum.
Fakat fazlasıyla mama sıkıntısı çektiğini söyledi. Özellikle coronadan dolayı insanlar dışarı çıkmadığından son zamanlarda da daha fazla sıkıntı çektiklerini belirtti. Belediyenin imkanlarının ise yetersiz kaldığını desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi. Ben kendim 10 Kilogramlık bir mama paketi gönderdim ve kendisine de destek olmaya çalışacağıma dair söz verdim.
Sizlerden ricam az çok demeyelim. Herkes gönlünden ne koparsa 5-10 TL veya 10 kiloluk mama bu canlarımıza gönderelim. Yardımda bulunanları konu altından bende belirteceğim ve yapılan bağış ve alınan kargolanan mama faturasını da yine buradan paylaşcağım.
Yardımlarınız minik canlarımız için son derece önemli rakamın bir önemi yok 10 kilogram bile göndersek r10 olarak kaç tane canın sevabını almış oluruz. Unutmayınız ki Rabbimiz ''Hayvanlara iyi davranınız onlar benim sessiz kullarımdır...'' buyuruyor. Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin.
İnstagram üzerinden @susehrihaysev yazarak bu gönlü güzel insanların sayfasına ulaşabilirsiniz.
Yardımda bulunmak isteyenler bana ulaşabilir değerli katılımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar yok mu hiç yardımcı olabilecek birisi ?