Genel de tüketici lehine sonuçlanıyor. Yüksek ihtimal sizin lehinize sonuçlanmıştır.
Evet, en aşağı bölümde yazacak kararınız.
Hocam zaten şöyle özetleyeyim durumu. Trendyoldan tv ünitesi aldım. Hem rengi hatalıydı hem de kusurlu maldı. Kusurlu olduğunu gerekli mailleri ve görselleri atarak kanıtladım (Kasım 2019). Kimse ilgilenmeyince iade edeyim dedim. Ama koca kutu, aracım yok taksiye de sığmaz. Napayım dedim trendyol abimize, kargoya söyleyin gelip kapınızdan alsın dedi. İade kodu oluşturdum (bu kodlar 1 hafta son iptal oluyor tekrar oluşturuyorsunuz. Ben diyim 10 siz diyin 15 kere iade kodu oluşturttum. 3-5 gün bekleye bekleye en az 20 defa kargoya kapıdan alım talebi oluşturdum, hatta bu süreçte kargo firması değişti yeni kargoya da oluşturttum. Kimse gelip almıyor, ben de götüremiyorum. Şubattan beri o kadar yıldım ki denemedim bile artık. Kutusunda duruyor, sıfır şekilde. Aralık ayında trendyola dedim, 14 gün iade sürem geçiyor n'apıcam? diye. Bu kasım kampanyaları vs. yüzünden kargo almıyor, mağdur etmeyeceğiz sizi, 14 gün süresi önemli değil iade yapabilirsiniz istediğiniz zaman dediler. Zaten kusurlu ürün olduğu için de öyle bir hakkım varmış.
Durum bu yani, şunu alsınlar da paramı versinler. Kullanmadığım bir çöp, kutuda evde duruyor öyle. Derdim kimseden tazminat almak filan da değil. Allah için biri gelip alsın

Satıcı da öyle berbat bi satıcı ki hiçbir iletişim bilgisi yok, websiteleri bozuk, sosyal medyada (kasım kampanyaları esnasında) yüzlerce kişi şikayetçi olmuş dönüş alamıyorlar. Şimdi iadeyi kabul etmek geri yollar iyice delirtir beni. Ne yapacağımı bilemiyorum valla ve bana kalırsa suçlu kargo firmaları olduğu kadar trendyol da. Bu işi yönetebiliyor olması gerekiyor, para kazanırken iyi sorun yaşayınca rezalet bir firma.
Son olarak şunu da belirteyim; kapıdan alım talebime kargo gelmiyor diye 2-3 kez online ürün alırken özellikle o kargo ile gönderim yaptırdım. Gelen kuryeye 'şunu vereyim götürün nolur' dediğimde 'araç yok', 'biz alamayız' gibi bahanelerle savuşturdular. Yıldım yıldım