Envato freepik vs. içeriklerini nasıl oluyorda satışını yapabiliyorlar. 3 5 kuruş para için günlerini belki de haftalarını veren insanların emeğini satmak hoş birşey midir? Hadi diyelim ben ince düşünüyorum benimde bu tür konularda hatalarım olmuş olabilir, envatonun sayfasında satış yapamazsınız diye kural açıkça belirtilmişken bu forumda nasıl satışı yapılıyor? O zaman ***** tema satanlar, başkalarının scriptini benim arayüz tasarımlarımı vs insanlar istediği kadar satabilir. Böyle saçmalık mı olur? Biz kaç tl para sayıyoruz elalem ticarete çeviriyor. yazıktır. Hadi illegal iş yapıp kendiniz kullansanız içim yanmayacak parası yoktur dolarda malum diyip geçiştiricem ama satmak nedir Allah aşkına?

Bir arkadaşımızı da Kutluyorum hizmetlerine Udemy envato shutterstock, freepik, themeforest herşeyi eklemiş süper hizmet helal olsun.

Hayır bir başkasından iş alıp içerisinde bu içerikleri kullansanız daha çok para kazanacaksınız kendi emeğinizle de birşeyler katacaksınız. Bu kadar mı açsınız kardeşim, bunu yapanlar birde yüksek üyelikler.