adnanbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayak sağlığı herşeyden önemli 800 tl bile olsa alırım.
Görüşünüz için teşekkür ederim hocam

ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayakkabı imalatçısı bir sürü mşüterim var. Numarasını veririm sana. Ayrıca ayakkabı kutusu üreten müşterim de var. PM atman yeterli.
Tabii hocam, alacağım her türlü destek beni mutlu eder. Pm atıyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka olmasına ve konforlu olmasına dikkat ediyorum.
Kendi üretimleri hocam. Herhangi bir markaya tabi değil. Fakat gerçekten rahatlar. Koku ya da herhangi bir rahatsız edici bir yanı yok.

muraatydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaliteli mazeme hep gider siz kaliteli satın memnun müşteriler arkadaşlarınada önericektir eminim
Teşekkürler hocam, bende böyle düşünüyorum. Umarım yanılmayız

clogens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayakkabı denince fiyata bakmam hocam ayağım en önemli şey gün içinde çok ayakta durduğum için o miktarların 4 5 katını bile veriyorum yani hocam satılır
Teşekkürler hocam, aynı fikirdeyiz

chavo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayakkabı alırken güzellik ve rahata bakıyorum. Çoğu kişide böyledir muhtemelen. Fiyata gelecek olursak 150₺ orta fiyatlı şahsen ben beğenirsem alırım.

h2run adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cakma ayakkabı almam 150tl ye
Herhangi bir markanın çakması değil hocam. Kendi üretimleri.

Solutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150 TL ye ayakkabı zaten çok düzgün olmuyor genelde indirimler haricinde. Ortalama 250-400 arasında oluyor genelde

TurkDebrid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ayaklarım 45 numara ve taraklı olduğu için maksimum 2 ay dayanıyor. En fazla verdiğim para 100 TL oldu benim Ayak durumunuza bağlı
45 numara da satıyorlar. Fakat almayı düşünmüyorum. Sizce almalı mıyım?

real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayak sağlığı her daim önde gelir, Ben almam.

Gregor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam ayakkabı en önemli unsur, 1000 TL ye kadar alıyorum şahsen. Bütün gün ayaklarımız içerisinde ve bizi ayakta tutan şey

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orjinal nike, adidas, puma vs olduktan sonra 250-300 liraya kadar ayakkabıya para verilir. Ama sahte ayakkabıya 150 lira veren oluyor mu bilmiyorum. Yani özel bir serinin sahte versiyonuysa alan oluyordur belki.
Kendi üretimleri hocam. Açıkçası çok rahat ve şık görünümlüler. Eğer fiyat konusunda anlaşabilirsek almayı düşünüyorum. Marka için toptancı buldum ama şu anlık bütçemi aşıyor. Bir ayakkabının toptan fiyatı 400 ile 1500 tl arasında fiyatlar değişiyor.

GMC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayak sağlığına ben ve ailem için özellikle aşırı derecede dikkat ederim.
600 TL ayakkabı alırım, ona harcarım.
Oğlum 3,5 yaşında ona aldığım spor ayakkabı bile 200 TL ve üzeridir.
Özetle ben almam eğer orijinal değilse...

SeoMasters adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size şöyle söyliyeyim kendi şahsi tercihlerimi;
İnstagram'dan ayakkabı almaya alışan biri değilim düşündüm fakat ayakkabı numarama göre bulamadım (46 numara)
Ayakkabıya önem veren biriyim en son ki ayakkabım 340 tl ki bu ucuz öncek ayakkabım 720 TL'idi.
yani eğer çok pahalı ayakkabı almaya kalksam instagram'dan alacağıma gidip nike'dan alırım.
belirli bir kitleye hitap etmelisiniz veya karışık bilemiyorum.
MaşaAllah hocam, nazar değmesin

Çocuk ya da kadın ayakkabısı satmayı düşünmüyorum. Sadece gençlere hitap eden spor ve günlük ayakkabıları satmayı düşünüyorum.

Raymond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150ye ayakkabi bulamazsin skmdi. senin pahali dediklerkn 600 1k dan basliyor.
Yok hocam, ben pahalı demiyorum. Yaşadığım şehirde bu fiyatlar pahalı olarak görülüyor. Haliyle bende pahalı gözüyle bakmak zorunda kalıyorum. Sonuçta yaşadığım şehrin her insanı benim için potansiyel bir müşteri.

Görüşünüz için teşekkür ederim

refalert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çakma ayakkabılar koku yapmakta, koku yapmayan,rahat, duruşu güzelse neden almayayım.
Hocam koku yok. Rahatsız edici herhangi bir yanınıda görmedim. Çok rahatlar. Ayrıca şık tasarıma sahipler.

prisoner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi ayakkabılar min. 200 den başlıyor bana göre. Ayakkabı güzel ve rahatsa her türlü satılır diye düşünüyorum.

orccc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dükkan derken fiziki dükkan açıyorsan eğer o bölgedeki halkın ayakkabı için harcadığı ortalama rakamı öğrenmen ya da tahmin etmen gerek.
150 Tl şu anda ayakkabı için normal bir rakam benim için, tabi ki gerçek deri ise.
Yaşadığım şehrin halkı 150 tl'ye pahalı diyor. Ama gerçekten güzel ve rahat ayakkabılar. Bilemedim şimdi.

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çakma ise vermem gerçek ise 300 de veriyorum
Çakmaya şu an ülkemizin ekonomik şartlarında en fazla ederi 50 eğer o 100 e satmak istediklerin çakma ise ben vermem ama normal çakma değil güzel ise yine alırım pahalı olacak şartı koşmuyorum beğenmeyi ön plana alıyorum.
Herhangi bir markanın çakması değil hocam. Rahat ve şık ayakkabılar. Görüşünüz için teşekkür ederim

FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayakkabı konusunda paraya her zaman kıyarım. Ancak marka ve rahatlık benim için oldukça önemlidir. Rahat, şık ve kaliteli bulduğum ayakkabının markasına da bakmam aslında. Ancak o ayakkabıya marka olmadan bakabilmek ve müşterinin dikkatini çekebilme biraz zordur. İyi çalışmalar dilerim. Umarım başarılı olursunuz.
Teşekkür ederim hocam. Reklam için bütçe ayırdım. Tedarikli giriyorum bu işe. Umarım dediğiniz gibi, herhangi bir sorun çıkmazda başarılı olabilirim

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayakkabı için 150TL'ler artık çok normal rakamlar haline geldi maalesef ama bilindik bir marka değilse ben şahsen vermem
Kendi üretimleri hocam. Bilindik bir marka değil. Fakat koku yapmıyor. Şık ve rahatlar. Yine de almaz mısınız?