Merhaba arkadaşlar, konumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.

Başlıkta belirttiğim gibi artık her şeyi bırakıp, başka bir şehirde baştan başlamak istiyorum. Ben yaklaşık 12 senedir Erzincan'da yaşıyorum, artık bulunduğum şehirden sıkıldım, İnsanlardan sıkıldım, inanır mısınız artık 10 yıllık çocukluk arkadaşımdan bile sıkıldım. Dışarı çıktığımda hep aynı yüzleri görmekten bıktım, bilmiyorum belki okuyanlar ergen düşüncesi derler ama çok garip şeyler yaşıyorum. Uzun zamandır Yazılım ve Grafik Tasarım ile ilgileniyorum, çoğu sektörde hevesle çalıştım tecrübe edindim. 12 senenin sonunda artık mesleğimden bile bıkkınlık geldi. İyi günlerimi de kötü günlerimi de bırakıp gitmek istiyorum ama bir yanım gitme diyiyor bir yanım kal ama hep gitme diyen tarafım kazanıyor. Artık Erzincan'da kalmamın bir sebebi de yok ama beni bir şeyler tutuyor ve ben artık dayanamıyorum. Ben gitmek için razıyım ama öteki birisi razı olmuyor yani her şeyi yüzüstü bırakmakta olmuyor. Bilmiyorum, şükrediyorum, dua ediyorum ama sanki şehrin etrafı demir parmaklıklarla kaplı, gidemedikçe kendi kendimi yeyip tüketiyorum. Kuş olup uçmak isterken, ağaç olup kök salıyoruz.

Bu konuda tecrübesi olan üstatlarla sohbet etmek isterim. Her şeyi geride bırakıp başka şehirde yeni bir hayat kuranlar konuya cevap yazar ve bu düşüncede olan arkadaşları bilgilendirirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.