Ben teşekkür ederim @idrisselvi;
Sizin yazdıklarınızın altına mesaj olarak iletiyorum.

idrisselvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
  • Alan adı sorgulama esnasında anasayfada captcha yok olmadığı için müşteri 2.kez sayfaya yönleniyor ve orada captcha girmesi isteniyor.
  • Alan adı sorguladıktan sonra ziyaretçi sayfayı yenilemez ise captcha yenileme yapması lazım ama yapamıyor buton yok.
Bunları gözden geçireceğiz.
  • Wanalytics kısmında sadece anlık üye olanlar görülebiliyor. Daha önceki sürümde Google Analytics gibi anlık ziyaretçilerde görülebiliyordu. Bununla ilgili bir alan gelebilir.
Önceki sürümde de ziyaretçiler yoktu. Sadece anlık müşteriler görülmektedir. Anlık ziyaretçiler için Google Analytics kullanmalısınız. Çünkü bu aşırı yük oluşturur.
Bunu kullanıyorum o zaman sorunumuz yok
  • Domainnameapi ile .shop alan adında 1 yıllık harici alım yapılabiliyordu wisecpde fakat domainnameapide 1 yıl üzeri yoktu. Başka domainlerde var mı göremedim ama bence whmcsde olduğu gibi kaç yıllık satılması gerektiğine biz karar verebilirsek daha iyi olur.
Promosyonlu domainler 1 yıldan fazla alınırsa normal fiyat üzerinden hesaplanması sağlandı. Bahsettiğiniz buysa.
Şöyle ki domainnameapide .shop domaini 10 yıllık parasını fazlası ile versenizde alamıyorsunuz çünkü kayıt seçeneklerinde sadece 1 yıl olarak var. Mesela manuel olarak bu tarz durumlarda .shop domain gibi domainlerin kayıt süreleri düzeltilebilmeli.
  • Ürünlerde vergiden muaf tut denilmesine rağmen ödeme metodları kısmına gelinceye kadar KDV gösteriliyor düzenleme getirilebilir.
Vergiden muaf tuttuğunuz ürün bilgisi ile birlikte bu konuda bir destek bileti oluşturursanız kontrol edebiliriz. Çünkü son kontrollerimizde böyle bir durum görülmedi.
Birazdan gönderiyorum destek talebini.
  • Bayilik sisteminiz hakkında en az 2 adet alım yaptıktan sonra lisans satışının açılması yerine Kurumsal olarak bu işi yapan herkese ücretsiz lisans satışını açabilirseniz daha iyi olur.
Bu malesef mümkün değildir. Bayilik kisvesi altında tek bir lisans üzerinden indirimli kullanım sağlamak isteyenler ne yazık ki çok fazla. Bunu takip edemeyiz.
Tamamdır