5-6 aydan bu yana manuel çalışmalarım da tecrübe edindiğim keywordleri otomasyona dökerek bı haftada 400-450 pin kadar maxdan pinlettigim hesabım dün itibariyle siteye sayaç ekledim dünkü hit 28 di bugünkü şuan için 16 hit almaya başladım reklam için henüz erken eklemedim. keywordler İngilizce hitler irlanda ağırlıklı hesap sağlam kalır yoluna devam ettiği taktirde pinlerde biliyorsunuz ki zamanla daha da oturuyor hit artacaktır.
Yönlendirilen url zengin içeriklere sahip olsun yeterli oluyor bunun içinse ilk başta kurulumun ilk günün de ortalama olarak 3-4 saat uğraşma sonrasında bir hesap 5 board kategori şeklinde güzel bir site max için keywordleri toplama hesap açılma uğraşı oluyor daha sonra günlük bir saat çalıştırmam yetiyor.
Şuan hala güncelleme çalışmalarım sürüyor 🤗 5 pano aynı anda çalışma . Ve bir çok düzenleme yapıyorum 🤗 video pinleme seçeneği de cabası

HEDEFİME EMİN ADİMLARLA İLERLİYORUM DÜNYANIN EN KAPSAMLI PROGRAMINI YAPARAK PİNTOPİN DEN SONRA YENİ AKİM OLARAK HERKES MAX KULLANACAK İNŞALLAH 🤗❤️