Merhabalar öncelikle hepinize, sağlıklı günler dilerim. Bir üniversitede İlk ve Acil Yardım prg. öğrencisiyim. Bölüm hocamız bizden çok basit sayılabilecek bir ödev istedi fakat gerekli bilgi ve donanıma sahip olmadığımız için yapamadık. Sizlerden ricam bana yardımcı olmanız, çok dua ederim ve +R10 verebilirim. Ödev Pazar günü son teslim tarihli bir ödev ve konusu Instagram'da karşılaştığımız kısa Covid-19 hakkında bilgilendirici videolar gibi bir video hazırlamak. Animasyon tarzı yani. Arka planda bizim ses tonumuz olacak ve videodaki yazıları seslendireceğiz. Yapamadığımız kısım video hazırlama kısmı, nasıl yapacağımız hakkında hiçbir fikrimiz yok ve ödevi 2 arkadaş aldık. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım. Video süresi 30-40 sn olabilir.
Ücretli bir şekilde yardım almanızı tavsiye ederim.
30-40 sn animasyon tarzında video camtasia ile falan olacak iş değil.
Eğer slayt tarzı 2000lerden kalma videolardan istiyorsanız orasını bilemem. Fakat 30-40 saniye kurgusal bir çalışma "tabi kardeşim ne demek 2 saate hallederim" denilebilecek bir çalışma malesef değil.
Yada,
bilgisayara after effects kurup, freepikten materyal indirip youtubedan dersleri izleyerek olduğu kadar yapmalısınız.