Screwy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cümleten herkese merhaba,
Programı 6 nisan tarihinde satın aldım ve pinterestle ilgili tek bilgim logosuydu

Deneyimime gelirsek; İçerisinde yer alan eğitimler oldukça başarılı ve yeterli. Yani benim gibi hiçbir bilgisi olmayan birisi şuanda pintereste tamamen hakim olmuş kadar olabilir diyebilirim. Ama tabi ki bu size kesin para kazandırır diyemem, çünkü bana göre para kazanmanız için öncelikle bir şeyleri tecrübe etmelisiniz. Konuda ki yorumları her gün okuyorum. Bir çok arkadaş kazanç görseli v.b. konularda yorumlar yapıyor, program sahibi arkadaşımızdan görsel istiyor v.s.: bu konuda insanların kazandıkları parayı görerek kendinizde o parayı kazanmayı programdan garanti bekleyemezsiniz bu bir gerçek. Ha şöyle bir şey var programı almadan önce arkadaşa bende sordum ama ne kadar kazandığını sormadım. En az ne kadar kazanabiliriz diye sordum, bunu sormamda ki sebep ise pinterest'te daha önce hiç bir bilgimin olmaması ve bu sistem ile gerçekten güzel para kazanılabilir mi bunu öğrenmek istedim. Arkadaşta sağolsun bana güzel bir cevap vererek yardımcı oldu. Bu işten 1k kazananda olur 50k kazananda. Yani bu değişkenlik tamamen programı kullanana ve o hesapları yönetene bağlıdır. 3 gün oldu, aslında biraz daha tecrübe ettikten sonra yorum yapacaktım ama daha fazla beklemeye gerek duymadım. Program tam takır çalışıyor. Tanıtım videosunda programda ne gördüyseniz o. Ama ben bu işte tecrübeli olmadığım için şuana kadar bir etkileşim almadım. Bu tabi ki benden kaynaklı bir problem. Bunun başlıca sebebi doğru alanı seçmemiş olabilirim, doğru görselleri seçmemiş olabilirim, doğru anahtar kelimeleri kullanmamış olabilirim gibi gibi nedenleri olabilir. Geçmiş mesajlarda bir arkadaş 3 günde güzel dönüşümler almış mesela ama ben alamadım bu o arkadaşla benim aramdaki farkın tecrübesizlik olduğunu kanıtlar. 3 gündür o arkadaş bu kadar etkileşim aldı ben niye almadım diye gelip bu adama ters yapmadım. Bunu yapacak adamda almasın bence bu programı. İnsanlarla kendinizi kıyaslarken o insanın tecrübesi ve bilgisini göz önüne alarak kıyaslama yapın bence. Ben daha sıfır noktasındayım ama eminim tecrübe edindikçe bende benzer etkileşimler alacağım hatta belki daha fazlasını elde edeceğim, bunu tamamen zaman ve benim becerim gösterecek. Konuyu çok uzattım, özetlemek gerekirse ;

Program güzel, takır takır çalışıyor, arkadaş güzel, ilgili, programı sürekli geliştirmek için çabalıyor, takıldığım konularda bana yardımcı oluyor. Yani konuda ne vaadedildiyse arkadaş bunların hepsini sağlıyor. Alacak arkadaşlara, pinterestte bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyemdir. Ama dediğim gibi kazanç konusu tamamen size ve edindiğiniz tecrübelere bağlı. Ben günler geçtikçe yine tecrübelerimi aktarmaya devam edeceğim

@Amojunn; arkadaşımıza da emeği için teşekkür ediyorum. Çok vaktinizi çaldıysam affola. Hayırlı Günler.
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim duygularıma bir nevi tercüman olmuşsun 🤗
İstediğin her zaman her konuda destek vermeye hazırım 🤗 yeterki içinizde istek olsun çaba olsun . Hep.dedigim ve arkasına dayandigim bir söz var hedef belirlemelisin ki ulaşasın. Hedefiniz bol başarılarınız daim olsun 🤗❤️