Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır takip ettiğim daha önce 2 defa başvurmama rağmen kabul edilmediğim, bugün itibariyle kabul edildiğim için aranıza yeni katılmış bulunmaktayım..Kısaca kendimi tanıtmak gerekirse;
1988 istanbul doğumlu, aslen erzurumlu, 4 yıldan beri evli, 1 çocuk sahibi, devlet kadrosunda çalışan görevi depoda oturan zabıta elemanıyım..
Bilgisayar ve İnternet ile; 99 yılında babamın aldığı arçelik p3 550 mhz, 64 ram hızında, 64 Kb Koç net ile tanıştım..
O zamanlar hayatımız irc, mirc halflife counter strike gibi mecralarda sohbet ederek, oyun oynayarak geçti.

2012 den sonra grafik tasarım ve wordprese ciddi anlamda ilgi gösterdim para kazandıkça ve insanlara bir nebze olsun faydalı olabildikce işin keyfi bir başka boyutlara girdi.
2015 yılından beri ahmetatmaca.com.tr adında kişisel web sitem var (2 aydır yeni tasarım koyacağım sözde) ama başkalarının işinden ona sıra gelmedi..
Hali hazırda 10-15 aktif web site müşterim var. Genelde kişiye özel wordpress, opencart tema dizayn, bölgesel seo ve katalog, kartvizit yapıyorum..
Müşterilerim (genelde yakın çevre ve tavsiye üzerine)

İnternet dışında futbol izlemek(milli takım ve fenerbahçeyi izlemek), kickbox, vücut geliştirme, araba buluşmaları( 2016 yılında citroen garaj adında kurduğum 6 bin üyeli bir grup var) ve son olarak sokak hayvanlarını doyurma etkinlikleri...

40 Maddelik Forum kurallarını okudum, herkese hayırlı işler ve paylaşımlar dilerim..