EvilBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman linux bayağı gelişmiş ben antik zamanlarında kullanmışım sanırım kolay gelsin hocam
Kurulumunu gerçekleştirdiğim hocam direk hatta nvdia için linux programıda yüklü geldi. Şuan hiç bi driver sıkıntısı yok. Kendime lazım olan yazılım programlarını kurdum. Bluetooth hopörlerimi bağladım spotify den şuan müzik dinliyorum tema bakıyorum şuan hocam özelleştirebilmek için görsel açıdan 😀. Chromuda kurdum ama kurulu gelen kendi üzerinde ki Mozillaya da bi şans versem mi diye düşünüyorum.

Açılış süresi windows 10 a göre daha uzun ama açıldıktan sonrasında bana göre kat kat hızlı. Dosya aralarında gezinmekte bana kalırsa öyle. Şuana kadar bir kere terminali açmak zorunda kaldım oda themes klasörünün chmod unu değiştirmek için onun haricinde hep işlemlerimi tıklayarak hallettim. Müsait olduğumda da wine ile photoshop kuracağım şuan benim için sorun teşkil etmiyor bilgisayarımda olmaması. Windowstayken ara ara fan sesi duyardım kendi kendine coşardı bazen bilgisayar daha hiç duymadım hocam 😀