site açılmıyor. Açılırsa inceleyip dönüş yapacağım. Özellikle yüksek trafiği olan sitelerde sorun çıkarmıyorsa ve hız konusunda sorunlu değilse kesinlikle bir çok projede kullanmayı düşünürüm.
PM Gönderildi.
Özel mesaj ve whatsapptan mesaj yazdım ama geri dönüş alamadım. Sonkod yazılımındam aktarım yapıyor musunuz?
Selamlar, gözümden kaçmış olabilir. Evet, makul bir ek ücret karşılıgında yapıyorum. Rica ediyorum ki tekrar yazınız.
Bilgilendirme: Hotfix hazırdır. Uygulanması için;
Güncellemeyi satın almış müşterilerim bana whatsapp üzerinden yazmalılar.
1. Hotfix içeriği (Hazır):
Froala editor V3 dünyanın en aptal ve bug'lı editörü olduğu için değiştirildi.
Entry'lere link ekleme froala editör kaynaklı d.dışıydı. Tekrar aktif edildi.
Mobildeki editör üzerindeki input değerlerine tıklanamaması durumu düzeltildi.
IOS mobil cihazlarda ortaya çıkan sıralama sayfasındaki CSS hatası giderildi.
IOS mobil cihazlarda ortaya çıkan mention CSS kayması düzeltildi. (deneysel, iyi ve kötü sonuçları geri dönüş olarak bildiriniz.)
Editör yüzünden d.dışı bırakılan #entry_no şeklindeki entry no'ya link verme eklendi.
Gece modundaki bazı CSS hataları giderildi.
Eğer bildirim veya mesaj yoksa; bu ikonlar üzerinde kırmızı tabanlı 0 yazması kaldırıldı. Artık sadece mesaj varken açılıyorlar.
Bazı yerlerdeki yazılar düzeltildi/güncellendi.
IMGBB api key girilmesi için panelde bir yer yaratıldı.
Başlıkları whatsapp üzerinden paylaşabilme eklendi.
Entry'lerin ID'lerini tık klik ile kopyalayabilmek için entry altına buton eklendi.
2. Hotfix içeriği (9'u akşamı yani bu gece gelecek)
Sade tema yeniden aktif edilecek.
İletişim ve şikayet işlemleri ana güncelleme notunda vaat edildiği gibi tekrar ajax modal'e bağlanacak. (entry düzenleme gibi)
Hotfix uygulaması tarafımdan yapılmayacaktır. Dosya gönderilecektir. Keza tek yapılması gereken eski dosyalar ile yenileri yer değiştirip; varsa CDN/Cache'inizi sıfırladıktan sonra ctrl+F5 atarak sözlükteki işlerinize geri dönmenizden ibarettir.
Hotfix yüzünden rötasyona uğramış yeni kurulumlar ve hala Hype 4.X sürümün de olup da güncelleme alacaklar için güncelleme/hotfix tarafımdan uygulanacaktır.
Bu kişiler lütfen bana panel ve wp-admin bilgilerini iletsinler. Değerli müşterilerim, herkese tek tek yazamıyorum. Çünkü whatsapp'ımda ciddi bir mesaj trafiği var. Yine sabahçıydım. Uyandığım zaman tüm mesajlara döneceğim ve dosyaları göndermeye başlayacağım, yeni kurulumu/4.X'den güncellemesi olan müşterilerime güncellemelerini yapacağım.
Herkese iyi günler dilerim.