Selamlar,

Bir müşterim için ayrıntılı bir Wordpress üye yönetim eklentisine ihtiyacımız var. Öncelikle eklentiyi kullanacağımız site hakkında kısa bilgi vereyim.

Sitenin basit mantığı HYIP şeklinde. Siteye üye olan kullanıcılar yatırım yapacak ve site yönetiminin belirlediği periyotlarla kazançlarını çekecekler. Kullanıcı siteye; Banka havalesi, Stripe, Payeer, Payoneer, Bitcoin gibi alternatif yöntemlerle para yatıracak ve parasını bu kanallar üzerinden çekecek.

Eklentide;

- Üyenin kazancı aylık yada günlük döngüler şeklinde olmayacak. Site yönetimi; üyelerden gelecek yatırımları değerlendirecek, ardından oluşan kazancı bir matematik formülüne göre hesaplayıp, (ki bu hesap yine eklenti ile yapılacak) üyelere bu formül sonucuna göre kazancı, üyelerine belirledikleri periyot zamanlarında dağıtacaklar. Kazanç hesaplandığında üye mail ile bilgilendirme alarak ne kadar kazandığını hem mailden hemde kendi panelinden görebilecek. İsterse kazancını çekebilecek, isterse yeni yatırım yapacak.
- Üye kontrol panelinden geçmişe dönük işlemler (para yatırma, çekme gibi hareketler) raporlanacak.
- Yukarıda da belirttiğim gibi farklı platformlar üzerinden para yatırıp çekebilecek.
- Ve takibi yapılacak eklentinin güvenlik açısından, mümkün olduğu kadar tüm senaryoların düşünülüp kurgulaması gerekiyor.

Eklentide ileriye dönük ihtiyaçlar doğabilir. Farklı ödeme yöntemi ekleme, hata giderme, KYC doğrulama v.s. gibi. İşi alacak arkadaşa sonradan ulaşamamak en büyük kabusumuz olacak. Wordpress eklenti kodlama konusunda yetkinliği olan arkadaşların bana Pm yoluyla ulaşmasını, tahmini proje bitirme tarihleri ile ortalama fiyat tekliflerini sunmalarını rica ediyorum.