Merhabalar, öncelikle ticaret şöyle bir şey değil ki iş adamları uleyn param var bu parayla ne iş yapayım diye düşünmezler bir iş yaparlar o işten para kazanırlar sonra kazandıkları ile o işi geliştirirler ve en son aşamada arta kalan para ile başka sektörlere yatırım yapmaya yönelirler yine onlarda ilgi alanları dahilinde ki işlerdir yani demem o ki bir mesleğin yoksa meslek edin birşey hakkında bir bilgin yok ise bilgi edin daha sonra pazarlamaya ve para yatırmaya başla şu aralar biz insanların belki de en büyük yaptığımız hatalardan biri de bu bence bu konuda özeleştiri de bulunarak önce kendimi kastediyorum lütfen yanlış anlaşılmasın ve üslubum yanlış lanse edilmesin. 500 liranı 1000 lira mı yapmak istiyorsun peki ya sonra ? İnsan içine dönüp önce kendimize biz kimiz neleri seviyoruz ve nelerde yetkinlik sahibi veyahut önümüzdeki yıllarda hangi konularda yetkinlik sahibi olabilirim hangi yollardan gitmeliyim ve planlarım neler olmalı gibi soruları sormalı en azından ben işin çözümünün bu olduğuna inanıyorum nacizane bu arada bu yazdıklarım kişisel sizin şahsınız adına değildir genel bir konuşma maiyetinde fikirlerimi dile getirmek istedim iyi günler