oktayWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi : PM (.NET uzatılıdır. --- .COM uzantısı boş bir şekilde 5000tl'den satılıyor.)
Site için istenen fiyat: 1500TL
Sitenin aylık getirisi: 15TL (tek satış yapıldı )
Sitenin açılış tarihi: Şubat 2020
Sitenin alt yapısı: Opencart
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-ticaret | Aktar ürünleri
Günlük hit sayısı: 5-10 arası
Ziyaretçi kaynağı: ( %70 google - %20 bing - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet, sınırlama yok.
Hosting dahil midir: Hosting dahil.
Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR.
Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: HAYIR.

Sitedeki eklentiler: Hızlı ürün düzenleme modülü, Blog modülü, Ajax hızlı ürün arama modülü. (Bu eklentiler totalde 150tl fln.)

Sitenin teması %100 responsivedir. Logo siteye aittir. - PAZARYERLERİNDE HESAP YOKTUR. -Sitede şuan sanalpos mevcut ve satışa açıktır. - Hali hazırda 550'nin üzerinde ürün eklidir. - Tüm linkleri seo dostudur. - Hiçbir backlink vs. çalışması yapılmamıştır. - Alan adını içerisinde AKTAR kelimesi geçmektedir.

Şuanda blog için çalıştığım bir arkadaş mevcut. Arkadaşla bir anlaşma yaptım o ürünler ve içerikleri hakkında bilimsel makaleler girecek ve blogtan gelecek ads ücretlerini ona vereceğime dair. İsterseniz bu mantıkla arkadaş ile devam edebilirsiniz, isterseniz de arkadaş şuana kadar yazdığı tüm makaleleri silebilir veya makalelerini arkadaştan satın alabilirsiniz.

Ben ürün satışı için buradaki bir aktarcı ile anlaştım ve %15-%20 kadar ürün başına indirim yapıyordu ve bende ürünlere %10 daha fiyat ekleyip %20-25 kadar kar ile satıyordum/satacaktım. :/
Ancak ailevi bir problemden dolayı kargoya gidemeyeceğim için mecburen bırakmak zorundaydım.

Aktar kelimesinde türkiye genelinde çıkan ilk 2 sitenin seo işlerini yapan arkadaş ile iletişime geçtim ve o sitelerin aylık sadece 380tl ödeyerek 1. sıraya geldiklerini öğrendim.
İnanın satmak hiç içimden geçmiyor, mecburiyet olmasa ben 2-3 ay daha dayanır o parayı hertürlü kazanırdım.

Aklınıza takılan herşeyi ÖM ile sorabilirsiniz.

Pm alabilir miyim