Yapıyorlar eminönün'de açık ben normalde köylere gönderim yapıyorum ptt ile max 10 günü buluyor.
Ama normal gönderim kaç gün sürüyor bilmiyorum.
Müşteri evde olamayabilirim ondan şubeye gönder oradan alırım dedi bakalım yarın gidicem bi . Birde ptt subeler çok kalabalık ya ups de kimse olmuyor 😃
evet. ama her şube açık değil önce bulunulan bölgenin açık şubesini bulmak lazım
gigmeden önce arayıp sormak lazım o zaman
Çalışıyorlar hocam sorun yok
Alıp almadıklarını bilmiyorum ama normal kargo şirketleri gibi artık geliştiler hızlı gidiyor şehirler arasında ama iş şubeye geldikten sonra dağıtmaya gelince her firmada olduğu gibi karışır. 2 gün önce kredi kartımı getirdiler beni aradı dağıtan kurye 4 bina aşağıda mahalle kasabımız var oradaymış ben kasaba bırakıyorum alırsınız buradan dedi. Abi 4 bina aradayım getirsene diyorum yok ben nasıl bulacam şimdi diyor dümdüz yürüyecek oysa biliyorda işte bilerek gelmiyorlar. Dedim bırak ben alırım kasaptan. Bıraktırmasam geldik evde yoktunuz diye not düşecek sisteme çünkü biliyorum.
Ya bir de şöyle saçma bir durum var ptt de zaten anlamalı kargo kodum var bilgiler girilmis şekilde gidiyorum yani kargo kodunu siteme girince zaten tüm bilgiler çıkıyor ayriyetten birde kağıt doldurtuyorlar hiç sevmiyorum ya birde şu zamanda ugrasilacak durum değil. Ups de kodu söylüyorum direk herşey çıkıyor. Adam bırak kardeşim oraya diyor paketlenip gidiyor. 3 saniyede hiç birşeye dokunmadan insan içine girmeden miss gibi ama ptt öyle değil işte sırf angarya