Arkadaşlar son günlerce defalarca şunu yaşadım. Herhangi bir kategoride ticaret konusu açmış birkaç günlük üyeler var. Ve 1-2 gün sonra tekrar konularına girdiğimde banlandıklarını görüyorum. Zaten çoğu kategoride 10 trade'i olmayanların satış yapması yasak (uyarınca da alan razı satan razı size ne gibi tuhaf yorumlarda bulunuyorlar) , fakat bu arkadaşlar her yere satış konusu açıyor ve birçok farklı sebepten çoğu uzaklaştırılıyor.
Tahminimce çoğu kuralları bilmiyor ve okumuyor. Ben şöyle bir şeyin olmasını isterdim, bu 1 haftalık açık üyelik süresince (davetiyesiz) üye olanlara bir şekilde limitlendirilme yapılsın. Adamın profiline bakıyorum 3 günlük üye 10 tane konu açmış. Belli bir konu açma limiti geçici olarak tanımlanabilir. Defalarca gelen yeni pm'i açtığımda pm atan kişinin banlandığını gördüm, bu kadar hızlı gerçekten.
Bana kalırsa bu yeni üyeliklerin (şuanda) tek yararı; eski üyelerin daha güvenilir olmaları ve daha rahat ticaret yapmaları. İlerleyen zamanlarda banlanmayıp foruma ayak uyduranlar tabi ki foruma katkı sağlayacaktır ama sanırım 1-2 ay boyunca ticaret kategorilerinde çok zorluk yaşacağız.