iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok efendi bir çocuk olduğu belli. normalde karşı çıkarım çocukların böyle işlerle uğraşmasına daha faydalı işlerle uğraşması gerektiğini söylerim ama sizin oğlunuz bence onu ayırt edebilecek bir kapasitede. beğenip abone oldum
Hocam güzel düşünceniz için teşekkürler. İşin gerçeği bende karşıyım çoktandır istiyordu fakat ben yapmıyordum, 3 yaşından beri yüzmeye gidiyor, yüzmeydi okuldu derken zaman geçiyordu fakat şimdi çocuk 24 saat evde ona da hak vermem lazım bu sebeple videoyu çekmesine izin verdim. Abone olduğun için teşekkürler.

MiraccSnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah bağışlasın hocam, derslere öncelik verip günde 1 saatlik hakkı helal olsun aslan parçasına iyi değerlendirmiş video için bana sanki oynadıgı cihaz kasıyor gibime geldi videonun başlarında. Yolu açık olsun. Bu arada 02:.51 sanıyedeki arkaplan fena
Çok acemiyiz olaya oynadığı telefon iphone 11 onda sorun yok ama telefonu laptopa kablosuz aktardık, ya laptoptan yada bağlantıdan dolayı kasma vardı evet. Arkaplana gelince çocuğun yanında değildik video çekilirken rahat etsin diye, daha sonra bende gördüm eyvah dedim, ödeme kısmını hiç hesaba katmamıştık (ilk ve son oyuna para vermesi olacak) artık kanal ünlenirse benim siteninde reklamı olmuş olur

Allah cümlemizin çocuklarını onlara bağışlasın, vatana millete hayırlı birey olmalarını nasip eder inşallah.