Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçtiğimiz hafta carrefour'dan sipariş vermiştim bu gün için...Siparişlerim geldi lakin ürünü getiren arkadaş ne elinde eldiven vardı ne de ağzındaki maskeyi düzgün takabilmiş.Camdan baktığımda boğazına kadar indirmiş.Tak çıkar yapıyor belli.Neyse problem bu değil adam ya gıcıklığına(5'inci kata kim çıkaracak) yada hakketen hasta idi bilmiyorum.5'inci kata çıkana kadar öksüre öksüre bir hal oldu .Birde dibimde öksürdü

Sanırım koronalı günler beni bekliyor...

Bende hemen arkadaşı aradım market sektöründe çalışan arkadaşı...Kendisinin anlattığına göre market çalışanlarında çok büyük sayıda enfekte hasta varmış ve bir çoğu karantinaya alınmış .Kimiside gizleniyor gibi ifadeler kullandı.
Arkadaşlar benim tavsiyem kendiniz alışverişinizi yapınız.Ben bundan sonra öyle yapacam ...
Üstad,o adamlar bir sizin siparişini getirmiyor.Anlıyorum durum ciddi,lakin emin olun mağazalarda bir kargaşa var ki sormayın.Online siparişi getiren arkadaşlar çok yoruluyor,farkında olmadan maskesi düşmüş,takamamış veya bunalmış olabilir.Bu durumu şirkete mail atmak yerine,kendilerini kibarca uyarın.Zira onlar şu an sağlık çalışanlarından sonra,en çok yorulan emekçilerdir.

Umarım hiç kimseye bir şey olmaz.