Öncelikle belirtiyim, arkadaştan yaklaşık olarak 1 aydır hesap alımı yapıyordum. +Trade vermişliğimde olabilir, satış konularına pozitif yorumda yapmış olabilirim. Güven konusunda tereddüt dahi etmeyeceğim birisi konumundaydı. Arkadaştan 7-8 gün önde 10 adet facebook hesabı alışına dair hesabına parayı yatırdım. Bu işlerde kimseyi sık boğaz etmeyi ve edilmeyi de sevmem. 7 adet hesabı direkt olarak verdi, teşekkürlerimi sunarım. 3 hesap için yarın veriyim dedi. Ara ara hesapların durumu hakkında konuşuyoruz, şimdi açıyoruz hocam veriyim size, hocam tamam açalım şimdi iletiyim size. 1 haftadır ne verilen bir hesap var ne bir şey

Arkadaşlar burada herkes bir şeylerin satışını yapıyor, alım yapıyor. Facebook hesaplarının alımında birçok arkadaşlada çalışmaktayım, durum var hesapları iletemezsiniz. Bunu karşı tarafa söyleseniz zaten hadi, hadi, hadi diyecek değildir. Anlayışla karşılanacağını düşünmekteyim. Fakat benim Sedat hocamda yaşadığım sorun, her gün 'hesapları açıyorum hocam veriyim size' deyip deyip, 1 haftadır her gün 'hocam açıyordunuz hesapları, durum nedir' diye darlama durumuna düştüğümden kendime sinir oldum vallahi.

Kimsenin işi ile oynamak istemem, yanlış durum belirtileri yapıp, verilemeyecek hizmet, verilecek denir ise alıcının işi ile oynanmış oluyor.

Hayırlı satışlar...