İlk sitemi açtığımda tasarımını burdan bir arkadaşa yaptırmıştım. Sağolsun çok güzel beni dolandırdı 😀

Zamanla o kişinin de benim açtığım sitenin sektöründe olduğunu öğrendim. Ona olan sinirimden, bi dünya makale ve video izledim. Uzaktan uzağa r10'nu takip ediyordum (üye değildim. Davet edecek kimse yoktu). Özellikle @Bilo; adlı arkadaşın paylaştığı bilgiler bende sürekli yeni fikirler oluşturuyordu.

Bir süre sonra kendi kendine yetecek noktaya geldim. Az çok seo'yu öğrendim. Birçok kelime de bana kazık atan arkadaşı geçtim. Ve beni inanılmaz derecede motive etti,hırs yaptım.

Onun sayesinde kendimi geliştirdim. 2008 yılında 120 lira kazık yedim ama bana inanılmaz çok şey kattı. Ve onun sayesinde çok güzel para kazandım. Bu işi öğrendim. Ailemden para almadan üniversite masraflarımı çıkardım.

O gün bugundur ihtiyacı olan kişileri, bu tür kişilerin avucuna düşğrmemek için yapabildiğim kadarıyla ücretsiz yardımcı olmaya çalışıyorum.

Diyeceğim o ki; bırak onlar yüzsüzlüklerini yapsınlar, insanların hevesini kırsınlar. Kaybeden kendileri oluyor.

Kötülük yapan kötülüğünden utanmıyorsa, iyilik yapan neden yaptığı iyiliğinden utansın..