Merhaba sevgili arkadaşlar, Ülkemizi ve Tüm Dünyayı saran Covid-19 Virüsü nedeni ile ülkemizin aldığı kapsamlar neticesinde (-21 Yaş Sokağa Çıkma yasağı) sokağa çıkamıyoruz. Öncelikle İzmir'de Üniversite okuyan ve öğrenci evinde kalan birisiyim. Öğrenci evinde 2 Arkadaş kalmaktayız. Bunun bir acındırma ya da istek mesajı olmadığınızı bilmenizi isterim. Yalnızca bir yakınmadan ibaret...
Yaklaşık 7 Gündür, İzmir Belediyesi ve Buca Belediyesi'ni arayıp ne yapabileceklerini,bize bu konuda destek olmalarını istedik. Her aramamızda orası kaymakamlığa, kammakamlık, valiliğe derken böyle kısır bir döngü oluştu.
Bugün, en son tekrardan buca belediyesi ile görüştük. Oradaki beyfendi "Henüz hiçkimseye yardım yapılmadığını" söyledi. Anlayış bekliyorlarmış bizden bana öyle söylediler... Son kez bir daha aradığımızda bir hanımefendi ile görüştük. O da not aldığını söylemişti. Aradan saatler geçmesine rağmen kimseden geri dönüş bile olmamıştı.
Biraz önce hanımefendi,
tamamen kendi desteği ile bizi şahsi numaralarından arayıp erzak yardımında bulundular. Vergi verdiğimiz, devlet onun bünyesindeki Belediyeler yardımcı olmazken, daha önce hiç konuşmadığımız bir hanımefendi bize böyle bir destekte bulundu.
Sevinç mi yaşayayım yoksa hayıflanayım mı bilemedim.
Neyse, iyi insanlar iyi ki varlar... Teşekkür ederim.