Merhaba tavsiyem, paylaşım için bir şablon oluşturmanızı öneririm. Şablonunuzun aynı olması genel görsel açısından güzel görünüm sağlayacaktır. Şablon içeriğinde dikkat çekici başlık kullanın ki erişimdeki kişiler merak edip yazınızı okusun. Paylaşacağınız yazının bir kısmını (kullanıcı çekebilmek için en merak uyandıracak kısmını) paylaşımın altına yazmanızı ve yazının devamı için profile link bırakarak erişimdeki kişileri sitenize yönlendirin derim.
ben de şablonda karar kıldım ama metin ağırlıklı olacak yine yapacak bir şey yok sonuçta blog sitesinin intagram hesabı

bu corona döneminde gelen hit facebook üzerinden dönüyor şimdi. insanlar evde pcde facebooka takılıyorlar daha fazla sosyalleşebiliyorlar o yüzden . Ama bu dönem için konuşuyorum.
Konu içinde içerik örneği vermek gerekirse varsayalım 2.el araçlarla ilgili makale yazdınız yada fiyatları ile ilgili çarpıcı bir görselle bunu belirtebilirsiniz.
Mesela yılda 50.000 değerlenen araçlar ne bileyim. yatırım yapılacak araçlar gibi şeyler insanların ilgisini çeker. yoksa ne bileyim 2.el araç listesi gibi birşey değilde.
Kendinizi kullanıcı yerine koyarak postları hazırlayın . Siz olsanız neye neden tıklarsınız gibi. Empati çözüm yoludur !
çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım