başarılar. En yakın zaman da güzel bir logo yaptır tavsiyem.
bu yorumu daha önceden de almıştık ve değişime gittik aslında. Şuan kullandığımız yeni logo. Sizce böyle bir siteye nasıl bir logo olmalı varsa tavsiyenizi dinlemek isterim.
Renkler değişirse guzel olur ve mobil de yavaş gibime geldi sanki
renklerden kastınız site ana renkleri mi yoksa girişteki son yazıların döndüğü menünün renkleri mi hocam. Mobil içim amp kurulumu araştırmaları yapıyorum. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Logo rengi Beyaz olabilir. Yazı görsellerindeki renk tonu değiştirilebilir.
Hocam logoyu beyaz denedik ama çok basit kaçtı, daha gösterişli görünmesi açısından mor sarı uyumunu yakaladık. Yazı görsellerindeki renk tonundan kastınızı anlamadım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hocam ben çok beğendim ellerinize sağlık sadece iphone 4s kullanıyorum mobilde kartlar aşşağı doğru indikçe birleşiyor
Hocam her model için nasıl optimizasyon yapabileceğimizi bilmiyoruz var mıdır bir tavsiyeniz?
çok kalabalık duruyor bence ana sayfa onun dışında standart wordpress teması işte
Kalabalıktan kastınız nedir hocam? Sitede olabildiğince sadeliğe önem verdik. Alttaki ızgaralar mı rahatsız ediyor yoksa yukarıda dönen son yazıların olduğu bölüm mü? Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Çok teşekkürler kıymetli yorumunuz için